0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
pozdrav svima! probat ću biti što kraći i jasniji...imam salo na trbuhu i oko struka...
imam 27 god. 74kg 178cm...relativno sam "mršav",radim fizički posao,naporan rad nije mi stran,ali htio bih malo povečati definiciju mišića i izgubiti navedeno salo!počeo sam trčati 3 puta tjedno,ubacim vježbanje kod kuće kad imam vremena!
znam da su definicija i masa dva različita cilja,ali kojim tempom i na koji način izgubiti salo na trbuhu a da ne izgubim ovo malo mišića?! koji pristup je bolji: nabiti masu pa se postepeno riješavati suvišnog sala ili obrnuto?!dakle problem je samo trbuh i struk!(pivo ne konzumiram i čuvam se rafiniranog šećera!)
| Thumbs Up |
| Received: 160 Given: 300 |
Proljetni sindrom...
![]()
| Thumbs Up |
| Received: 6 Given: 0 |
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
da znam i ja podbadati ne brini se...i nemojte se hvatati za dvije riječi iz teksta!primarni problem je salo oko trbuha,i nakon što ga se riješim ,kojim načinom dobiti masu a da opet ne naraste,s obzirom kad se čovijek riješava sala ono ne nestaje sa jednog dijela tijela!problem je izbalansirati to,izgubiti što manju trenutnu mišičnu masu! i sada ako itko može na ovo dati donekle smislen odgovor nek napiše par riječi,a ne ono ja iskusan ti amater,prolječe je....najbolje da se bacim u lovce i gađam lastavice!
| Thumbs Up |
| Received: 6 Given: 0 |
Pa pun je forum savjeta kako izgubiti salo i kako dobiti mišičnu masu! Oboje nemože !
Ti nemaš šta definirati..Pretrpi ovo ljeto s malo sala..Odi na masu i prvo dobi nekih 10-15 kg onda razmišljaj o defki
| Thumbs Up |
| Received: 160 Given: 300 |
Evo tebra sve piše, samo treba pročitati...
http://www.building-body.com/forum/t...iniciju-Osnove!
Bookmarks