0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
evo ovako:
imam 15 godina napunio sam pre oko mesec , mesec ipo dana...
i visok sam oko 164cm dok ostali moji vrsnjaci su 170 pa ima i visljih..>
moze li neko da mi kaze neku ishranu ili bilo sta neku metodu da mogu makar 5-10 cm porasti
mnogo mi znaci... oduzicu se onome ko mi pomogne kako bude zeleo HVALA SVIMA UNAPRED <3 !![]()
| Thumbs Up |
imam 15 godina
i nisam nesto preterano debeo
ali dovoljno da moram da poradim na sebi da unormalim liniju...
sad me zanima da li je moguce prirodnim putem smrsati to jest
da ako smanjim unos hrane da na primer kada jedem smanjim sve u pola
mesto 2 pareta mesa jedno , mesto 4 jajeta 2 i sve tako...
i uz dosta fizicke aktivnosti imam 3km do skole i nazad to znaci 6km
jos i fizicko... i igram fudbal na stadionu svake nedelje po sat vremena
nekad i na ulici...
da li je moguce tako smrsati i koliko bi mi trebalo vremena da se zeljeni rezultat dobije...?
Hvala Unapred![]()
| Thumbs Up |
brate ne sekiraj se s tim centimetrima! ne raste se, u pubertetskom smislu, samo prehrane radi nego od žlijezde hipofize koja izlučuje hormon koji će ti omogućit rast u visinu. svi mi porastemo: neko s 13, a neko sa 17 godina.
znam kako ti je jer ja sam u srednju ušo kao drugi najniži muškarac u razredu (s 14 godina nekih 167cm) i isto sam se tako brino jedno vrijeme ko ti. al pusti, zabavljaj se i kvalitetno jedi, bavi se aktivnostima i druži s prijateljima i sve će to doć na svoje!
__________________________________________________Prvotno napisano od darios
there is no progress without struggle!
| Thumbs Up |
Hvala punooo
sta bi treboa da jedem ?![]()
| Thumbs Up |
| Received: 6 Given: 0 |
Trebao bi razmišljati vlastitim mozgom.Zar stvarno misliš da je moguće npr od posnog sira narasti.
Ajde čil ako hoćeš čitaj forum i nauči nešto,ako nećeš magla.
NHF
| Thumbs Up |
e ovako imam 15 godina ... i smanjio sam svoje obroke na pola to jest ako sam jeo 2 parceta mesa sada jedem jedno...
i izbacio slatkise i tako te gluposti...
svaki dan setam do skole i nazad to jest 6km i + fizicko trcanje nekad igram i fudbal po sat-dva...
visok sam 164cm...
i sada kako i sta treba da radim da smrsam i da skinem salo jest da nemam puno ali dovoljno da se pozabavim time...i kako da jos malo izrastem ipak imam 15 god a 164 cm? :P (P.S da li je tacno ako smrsam da ce to otici barem kolko tolko u visinu?)
| Thumbs Up |
| Received: 6 Given: 0 |
tri puta si rekao isto,a ja ću ti opet reći ČITAJ FORUM.
I ja bi svašta pa to nemogu bez uloženog truda,vremena
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
A tri puta je napisao skoro isti post![]()
I may not be there yet, but I'm closer than I was yesterday.
| Thumbs Up |
evo kratko i jasno, meso ne miči iz prehrane meso stavljaj što više u prehranu (postoji mesna dijeta znaš), ono što mičeš je masna hrana; bureki, hamburgeri,hrenovke, paštete, salame... dakle junk food. naravno stavljaj što više povrća u prehranu i voće nek ti bude slastica. i treniraj svaki dan i to ti je to...
| Thumbs Up |
| Received: 8 Given: 1 |
moras dati vise podataka,
koliko godina imas?
| Thumbs Up |
15 godina
HVALA VAM SVIMA..
ali me nesto jakoo brine :/
imam 15 godina msm tek sam napunio nema ni 2 meseca
ali opet visok sam samo 164cm dok ostali su svi vislji bar 5-10 cm :/
sta bi trebao da uradim da makar 5-10 cm porastem mnogo mi znaci... ?![]()
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 0 |
ne budite glupi...lik vas je** u zdrav mozak..
| Thumbs Up |
hahaha...ok shvatit ćemo te ozbiljno generale![]()
| Thumbs Up |
ljudi molim vas nemojte biti takvi ako vam je tesko da mi pomognete ne morate... :P
meni je to stvarno potrebno i zelim da saznam kako mogu proasti 5-10cm
sta treba raditi ili jesti.... samo da makar malo porastem toliko mi fali :P
da cu vam svima K+ Hvala...
(stavite se u moju situaciju P.S znam da zvucim retardirano ali videli bi koliko bi vam to znacilo da ste na mom mestu :/ )
| Thumbs Up |
| Received: 41 Given: 23 |
cekaj sta si reka? koliko godina imas?
Normalno da ce te svi sprdat kad imas glupo pitanje. Tvojih godina san i ja bia te visine (165), sada 6 godina poslije 191. Narast ces, nemoj se zamarat, samo ces sebi nabit komplekse i postat idiot, a vidin da si vec na dobrom putu...
| Thumbs Up |
| Received: 23 Given: 4 |
Koristi metodu ko za povecanje kite.uhvati se za granu i zavezi ciglu na nogu i visi tako svaki dan...i nezaboravi trzaje lagano..mlad si pobogu
Pocivao u miru Bozjem
22.12.1984 - 20.12.2012
| Thumbs Up |
ne budi iskompleksiran...znaš kako kažu za patuljke:raja do jaja![]()
| Thumbs Up |
decko, strpi se narast ces, jer se do 18-e raste. Ja sam sa 15 god bio 170 cm a u 16-oj sam izrasao dodatnih 8 cm, tako da nema smisla zamarati se, jos se razvijas. Samo jedi zdravo, uci tijelo na kvalitetan razvoj i ako mislis ici u teretanu, pazljivo s tezinama.
Plivanje, vaterpolo, veslanje to su odlicni sportovi gdje mozes dodatno razviti konsititciju. Kasnije mozes derati po bučama i šipkama.
Samo mudri tragaju za mudrošču - S. Suzuki
| Thumbs Up |
puno mlijecnog, proteini, povrca i voca, zrnje, suho voce i tako to, to ce ti pomoci u naumu, ali nemoj zuriti, pusti prirodu da se pobrine za tebe
| Thumbs Up |
Hvala Vam svima ljudi! <3)
uspeo sam i smrsati narastao sam 4-5cm sto vi kazete priroda je uradila svoje...
e sad me zanima samo kako da malo uoblicim pileca prsa.. jeste da imam 15 godina
ali dosta mojih vcrsnjaka imaju pravilan oblik prsa... da li treba neka vezba,ishrana bilo sta?![]()
| Thumbs Up |
| Received: 17 Given: 4 |
od 22-01-12 23:48
do 03-02-12 01:31 pa daj nam reci šta si koristio ili radio ili jeo ili,ili,ili da si u 11 dana narastao 4 ili 5 cm???
| Thumbs Up |
| Thumbs Up |
| Received: 23 Given: 4 |
ma daj ovo je postalo neozbiljno
Pocivao u miru Bozjem
22.12.1984 - 20.12.2012
| Thumbs Up |
zajebancija eto sto je, pomalo drsko, jer ljudi se ovdje ozbiljno trude dati savjet, ali ovo...
Bookmarks