0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
znam da ne zeli nema potrebe da me niko zahebava samo pomoc trazim ali vidim ima dosta pisaca koji su zalutali na forum za treninge pa traze gramaticke greske pozzz
Posljednje uređivanje od Tunnel : 09-04-12 at 13:43
| Thumbs Up |
| Received: 4 Given: 0 |
Kralju, ajde malo razmisli. Radis po 400 sklekova (upitno) i onda te toliko bole i grce ruke da ih nemozes dic iznad glave. I onda jos nakon toga pitas koliko bi trebao radit. Nije li logican odgovor "manje"? Da ti ja sad kazem da ih je ispod 500 u treningu beskorisno radit, bi li ih radio po 500?
Kad se vec ne drzis nikakvog specificnog programa, onda slusaj svoje tijelo. Ako te boli ruka, pa smanji za npr. 50 pa vidi sljedeci put oce te grcit ruke, ako nece, onda je to tvoja brojka i radi toliko.
Bez uvrede, no ovakva pitanja su stvarno glupava.
-------------------------------=(| "PAIN IS MY FUEL!" |)=-------------------------------
Napreduje se... Avatar^^
| Thumbs Up |
bog te mazo,da moram radit po 500 trbušnjaka i sklekova svakodnevno,obolio bih na živce...što je najgore svi oni koji se ne kuže u bb misle da je to pravilno a ustvari su daleko od istine..iskreno,meni i prije nego sam krenuo u teretanu nije bio logičan takav rad..
| Thumbs Up |
-------------------------------=(| "PAIN IS MY FUEL!" |)=-------------------------------
Napreduje se... Avatar^^
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 1 |
samo 500 sklekova radis hahhahah,ja se ne bi spusto ispod 1500.....
slobodno junkajte,to vam je super za MASU!!!!!
| Thumbs Up |
Dont drink, dont smoke just eat and work
| Thumbs Up |
hahahahahaha!
| Thumbs Up |
Znam druze , interesuje me koliko bi treba raditi sedmicno serija i po koliko komada .A ne interesuje me zajebancije pojedinih pozzz![]()
| Thumbs Up |
OCe ova seljacina dobit ban ili?
Dont drink, dont smoke just eat and work
| Thumbs Up |
| Received: 158 Given: 291 |
| Thumbs Up |
| Received: 23 Given: 4 |
Pubertetlija...3raz teme je otvorio sinoc i onda bubne glupost o keksu i glutaminu
Pocivao u miru Bozjem
22.12.1984 - 20.12.2012
| Thumbs Up |
| Received: 158 Given: 291 |
Vidio sam da je psovao mater ljudima, pretjerao je...![]()
Bookmarks