0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
evo ovako zanima me dali je dobro uzimati whey uz mlijeko prije spavanja??
| Thumbs Up |
| Received: 2 Given: 0 |
mlijeko opcenito u bodybuildingu nije prihvatljivo
Prvotno napisano od servantess
| Thumbs Up |
da znam ali posto zelim dobiti na masi,zanima me dali je to u reduPrvotno napisano od Mario1707
| Thumbs Up |
| Received: 5 Given: 0 |
Pojedi posni + orašasti plodovi, ili kazein, jaja... Uobičajeno je pojesti P + M obrok.
Hrana se važe sirova. Žutanjak je super.
| Thumbs Up |
ja ti to nebi preporucio![]()
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
ne.Prvotno napisano od maki23
| Thumbs Up |
da se ubacim s pitanjem... poceo sam dizat utege ima 3-4mj... i drzim se prehrane koliko mogu jer mi nacin zivota bas to nedozvoljava..evo ovako izgleda moj dnevni jelovnik..
dorucak-3-4bjeljanjka i 1cjelo jaje, malo razenoga kruha(domace proizvodnje tako da znam sta ide u njega)
međuobrok-neko voce
rucak-200g piletine ili ciste teletine,riza/krompir kuhan samo u vodi i malo onog razenog kruha
međuborok-protein poslje treninga
vecera-200g piletine/teletine(cisto meso), posni sir ili kladovicanka
i kasno navecer sir i orasi...
zanima me misljenje vas i dali bi mogao past neki dobar rezultat s ovom prehranom...
po meni zasada ide dobro...
hvala
| Thumbs Up |
da
| Thumbs Up |
hvala na odgovoru..iako je kratak ali jasan...tako mi se bazira prehrana 80-90% samo ponekad ubacim nesto malo gore ili nekakav junk..to nece biti problem?
| Thumbs Up |
| Received: 183 Given: 388 |
Ovo treba biti puno bolje, pročitaj malo naše jelovnike.Prvotno napisano od smallguy
![]()
| Thumbs Up |
Dorucak udri po zobenima, uz grah jedan od najboljih izvora UH.
| Thumbs Up |
I jedan od najboljih izvora plinova!Prvotno napisano od Wolfey
![]()
Od kuda ti to o grahu? Sječam se da je i Priest bio spomenuo nešto takvo...
| Thumbs Up |
Nutritivno pitanje 3. dio. Inace ja od zobenih nemam plinova lol.Prvotno napisano od PatrickStar
| Thumbs Up |
Thnx., mogao bih ponovo početi čitati članke tu na portalu, već dugo nisam.Prvotno napisano od Wolfey
| Thumbs Up |
"Grah toliko sporo „sagorjeva“ da ako ga pojedeš u ponedjeljak ujutro, tvoj krvni šećer neće porasti sve do utorka navečer. "![]()
![]()
| Thumbs Up |
zasto mislite da se s ovim rezimom nemoze postic neki dobar rezultat?? p.s nemislim ici na natjecanja![]()
| Thumbs Up |
Dali je dobro uzet whey prije spavanja?? Ne s mlijekom, neg normalno s vodom. Zanima me posto kad radim popodne, ustajem u 9, dorucak, u 10 trening onda pwm, u 1 rucak i na posao...i nemam kada uzet tek do 10 kad dodjem doma. Dal je dobro da ga onda uzmem i nesto malo ubacim u kljun? Posto radim na masi, nije mi dosta jedna mjerica dnevno..
| Thumbs Up |
| Received: 43 Given: 14 |
posto se whey brzo oslobodja to jest brzo ulazi u krvotok i dalje se apsorbira u aminokiseline potrebno je nesto sto ce usporiti sam whey
popi whey i plus dvije zlice maslinovog ulja i to bi bilo to
TRAŽIM KLIJENTE ! SLAŽEM PROGRAME TRENINGA I PREHRANE ,PRIPREMAM ZA NATJECANJE ,OSOBNI TRENER ! JAVITI NA PM!!!
Juniorski viceprvak svijeta 2010.,juniorski prvak Hrvatske 2008 i 2009,Pobjednik Tesanj kupa 2009. ,2.mjesto Bihac open u seniroima
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
whey i maslinovo, kontam da bih se izrigao kolko bi bilo dobroPrvotno napisano od mali priest
![]()
a drugo mi ne ide u glavu, visok inzulin i masti u kombinaciji.
miska10, zašto jednostavno ne smutit posni sa malo vode i to je to ak ti se već ne da jest, ovako ga samo popiješ kao i taj whey...
| Thumbs Up |
whey ti ne dize inzulin toliko
btw posni 250g i 2 kasike maslinovog ulja je daleko bolja kombinacija od ove sa wheyom da ti budem iskren
al savjetujem uvijek mesto + posni + maslinovo ^^
uvijek sacuvam kuvane piletine od poslije treninga jedno 50ak grama sa 200g posnog prije spavanja
sad sam jos poceo i brokulu jesti prije spavanja sa maslinovim
nek sve to fino zasteka u stomaku![]()
| Thumbs Up |
| Received: 43 Given: 14 |
nisam rekao da to moras skupa pomijesati a nebitno sto dize inzulin ,kad je to toliko minorno jer nema nikakvih ugljikohidrata u wheyuPrvotno napisano od Dehydronator
TRAŽIM KLIJENTE ! SLAŽEM PROGRAME TRENINGA I PREHRANE ,PRIPREMAM ZA NATJECANJE ,OSOBNI TRENER ! JAVITI NA PM!!!
Juniorski viceprvak svijeta 2010.,juniorski prvak Hrvatske 2008 i 2009,Pobjednik Tesanj kupa 2009. ,2.mjesto Bihac open u seniroima
| Thumbs Up |
Aham, ma nije da mi se neda jesti, nego htio sam da sacuvam taj dnevni 2x shake :P
OKei, bcit cu ja posni ko i do sad, i mozda jos nesto poredHvala
Bookmarks