0
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 0 |
Ovako imam 17(skoro 1godina i inače sam dosta slab. idem u teretanu 2 godine i vidi se napredak ali još uvijek sam slabić a sve radim pravilno i trudim se. Obožavam zdravu prehranu i jedem "savršeno". koristim whey poslije treninga.
Znam da sam mlad da mislim o libidu ali nisam. imam djevojku s kojom želim malo ozbiljnije a nemoguuu. Nemam uopce želju seksualnu.Digne mi se i sve to ali nije to to. i nece dugo. Prvo sam mislio da je kriva ta cura da nije dovoljno lijepa ili nešto tako, onda sam mislio da mi je nešto u glavi i da se nemogu opustiti ali nije ni to. I tek sam neki dan shvatio da vjerojatno imam manjak testosterona jer imam sve simptome. slab libido, depresija, malo dlaka na tijelu, a i nedavno su mi rekli kak su ti narasle sise.sve sam to povezao i eto.
A sad neznam šta da radim. počeo sam jesti više kolesterola i unosim cinka iiii kaj ja znam. neznam šta da radim...
Nadam se da cete mi pokušati pomoći jer sam jadan sav. Ne želim odmah doktoru. pokušao bih sam sa vašom pomoći nekako. I jel imate možda iskustva s nekim doktorima koji su za to stručni. Iz Zagreba sam.![]()
| Thumbs Up |
Jel radis teska mrtva dizanja i cucnjeve?
Shut up and SQUAT!
| Thumbs Up |
| Received: 159 Given: 296 |
Pročitaj ovo:
http://www.google.com/cse?cx=0121293019 ... Tra%C5%BEi
Napiši nam prehranu da vidimo jel sve tako dobro kao što kažeš.
Kupi si tribulus:
http://www.building-body.com/shop/produ ... _120_kaps/
![]()
| Thumbs Up |
Ne radim mrtva dizanja(strah me te vježbe neznam zašto)
čučnjeve i iskorake radim. E da nisam napisao da sam promijenio sad način vježbanja. ne radim 10 ponavljanja nego 8 sa većim težinama. to sam naučio iz linka ovog prvog što je kelly stavio.
i što se tiče prehrane pretjerao sam sa ovim savršeno. zaneso sam se ... uglavnom jedem ujutro zobene sa wheyom i nekad zelenim čajem. u školi jedem sendvič integralni sa čajnom ili nekim takvim mesom. ne jedem podrigušu onu i majonezu što svi žderu. ručak neko meso piletina, puretina sa povrćem. pijem riblje ulje kapsule. onda trening za sat-dva. pa onda PWM. Sat kasnije posni ili nešto tako prije spavanja. uglavnom pazim što jedem. ali čak možda pretjerujem sa proteinima.a premalo ugljikohidrata. promijenit cu omjer PWM. bio mi je pola pola. možda treba više glukoze.
Ove tribulus mi se sviđaju i rado bi ih uzeo ali strah jer još uvijek nemam 18 pa da ne bi nešto poremetio? vidjet cuHvala na pomoći dosad
![]()
| Thumbs Up |
Nije 18 godina nikakva posebna granica u tvom organizmu..
| Thumbs Up |
ali ako počneš taj tribulus jel cu to morati stalno ili? na koji način to djeluje. neko vrijeme uzimaš pa staneš možda?
zvuči strašno svakih 8 sati uzimat.
| Thumbs Up |
Uzima se dvije kapsule na dan, ujutro i naveče, ne moraš tri.Prvotno napisano od josippp17
To je biljka tako da se ne moraš bojati nuspojava, povećava libido...popij jednu kutijicu pa ćeš vidjeti.
![]()
| Thumbs Up |
tu bi bolje bilo UH dodat bar tako mislimPrvotno napisano od josippp17
iako je vecer
| Thumbs Up |
još UH? Jel onda posni sa kruhom možda rješenje.![]()
Kelly imaš pravo. Trebao bih to uzeti. nemože ništa negativno se dogoditi od jedne bočice, ne? Samo moram skrivat tu bočicu hehe. jel tribulus najbolji? kao prirodan je pa je bolji od ostalih?
Joj hvala vam svima. već sad imam par rješenja problema. strašno mi je bilo neugodno napisat ovo ovak javno. Javljati ću kasnije ovdje ako naiđem na daljnje probleme. Nadam se da vam se više neće javit ovaj djevac. nego novi ja!!!![]()
| Thumbs Up |
| Received: 0 Given: 3 |
ja mislim da je ta biljka vise napumpana nego sto zapravo pise na bocici u vezi djelovanja,bolje i pametnije ti je da se opustis i odmoris(spavaj i u toku dana) koliko god mozes,a jos vaznije ti je da se puno vise brines o prehrani(redovnoj),ako pusis predlazem ti pod hitno da prestanes(Nikotin sužava arterije i mogućnost postizanja erekcije vremenom je jako mala),drkanje ako imas imalo neku stalnu za povalit zaboravi,i min.3x bilo kakve tjelesne vjezbe sedmicno(cijeloga tijela)ce 99%taj problem da rijese!
uvijek cu bit na masi...DZABA TI SVE!!!
| Thumbs Up |
| Received: 3 Given: 0 |
dapače...nema ti zašto bit neugodno...pa ima nas svakakvih odePrvotno napisano od josippp17
![]()
ja san siguran da će ti svaki član pomoći od srca...![]()
sritno!
Prvotno napisano od Jurica
| Thumbs Up |
| Received: 1 Given: 0 |
da..i ja sam imal neke simptome koje nas mladi kolega navodi..
a jebiga, valjda nacin zivota i sve to, kombinirati posao i faks je *****a stvar, pogotovo kad je moras skakati s jednog na drugo bez odmora zbog rada u 3 smjenes***** si bioritam, spavanje po 4h dnevno, kaos...
bas bi trebo probati s tim tribulusom..
kelly, druze, mozes nam mozda reci nekaj vise o tome? pogotovo ak si ga uzioml pa znas iz prve ruke.. djelovanje, nuspojave i tak to![]()
| Thumbs Up |
Pio sam ova dva:Prvotno napisano od _Sphinx_
http://www.building-body.com/shop/produ ... _120_kaps/
http://www.building-body.com/shop/produ ... -_90_tabl/
i mogu reći da rade. Libido se osjeti dosta, a test malo. Nema nuspojava, to je biljka nije to doping.
![]()
| Thumbs Up |
mislim, nuspojava vezanih za cunu, zelja za seksom i tak to![]()
| Thumbs Up |
Ćuna se ne spušta, budi se prije tebe, stalno misliš na sex...Prvotno napisano od _Sphinx_
:P
| Thumbs Up |
inace imam zajebanu cirlulaciju, stalno su mi hladna stopala i ruke..a kaj bude tek sad kad mi sva krv istece u alatku![]()
| Thumbs Up |
Probaj da se opustis sto vise i izbjegavas stres sav. Uzmi suplemente koji ce ti sniziti kortizol mozda je to problem.
| Thumbs Up |
mislimda je izbjeci stres apsolutno nemoguce![]()
a koji su to suplementi?
| Thumbs Up |
jedi meso zbog aminokiselina,ribu,jaja,riblje ulje,laneno ulje,kupi minerale vitamine,sto vise voca povrca,unosi puno vise dobrih masti u sebe,ponekad cokoladu,itd.itd.pa onda probaj i sa suplimentima a po meni vrlo jaka uloga se odigrava tu i u umoru,tj.odmoru(redovno spavanje i odmaranje).
| Thumbs Up |
Sve je moguce, zdravlje na prvom mjestu.Prvotno napisano od _Sphinx_
Vitamin C, GABA, PS, glicin...
| Thumbs Up |
Htio sam uzeti tibulus ali sam odlučio pričekati i otići doktoru. idem urologu i endokrinologu. neznam kome cu prvome ali smislit cu nesto. Razmišljao sam i odlučio da se necu s tim zezati. Javit cu ovdje rješenje. pretpostavljam da ce mi i doktor preporučiti tribulus terereterst....
| Thumbs Up |
| Received: 8 Given: 2 |
dobro si odlučio. ako si već dobio uputnice prije idi kod endokrinologa.. on će odredit dali se doista radi o manjku testosterona (preko analize krvi), tražit će FSH i LH da vidi o kojoj vrsti manjka se radi, ne mora biti problem u testisima, može biti problem u hipotalamusu ili hipofizi ili je problem da se dobro ne hraniš ili negdje drugdje... ako postoji manjak dobit ćeš nadomjesnu terapiju testosteronom ili gonadotropin, ali uz česte kontrole... tribulus nećeš dobit jer to nije lijek, to je dodatak prehrani, učinak minimalan..Prvotno napisano od josippp17
Inter pedes virginum gaudium est iuvenum.
| Thumbs Up |
ja bi ti preporucio takode ako imas neki psihickih zajebancija koje te malo zezaju odi i psihicu,a prije toga sam sebe malo analiziraj,imas li uredan i zdrav zivot'?
Govorim ti o proslosti iz svog vlastitog iskustva,kasno spavanje,kasno ustajanje,puno kafe cigara ishrana mal te ne nikakva,(sve to kod mene bilo)onda se trgnem,nikotin sa vremena na vrijeme bacim,umjereno sa alkoholom i kofeinom,i bude bolje,ali glavno sto sam si primjetio,pocevsi od prehrane koju mnogi ovdje koriste(zdrave)vitamina itd..ako si danas sta (jebavao)sutra opet hodas na pola dignutim
probaj ne kosta te nista.
| Thumbs Up |
a sta kad neko ima obrnuti problem...zelja za sexom 0-24...k**** se dize na svaku koja prode skoro...i mozda bas zbog toga mi prsa ne rastu kako bih zelio...
prehrana sredena...spavam dovoljno i previse : ))
| Thumbs Up |
e tu nema pomoćiPrvotno napisano od robi505
![]()
Prvotno napisano od Jurica
| Thumbs Up |
Hahaha, to znači da si zagorio i da ne seksaš ništa...trebaš naći neku da te razdjeviči...Prvotno napisano od robi505
![]()
![]()
| Thumbs Up |
Okrutno ali istinito, počni prčitPrvotno napisano od kelly
![]()
![]()
''The type of car you drive doesnt matter. The only thing that matters is the SIZE of the arm hanging out the window''!!!
| Thumbs Up |
ajde, kad ja dosta pažnje posvećujem tome, mogu ti reć svoje vlastito iskustvo.
nisam imao problema sa time, ali jesam sa samopuzdanjem.
uvijek ono vječno pitanje, da li ću biti dobar?
još nisam niti trenirao baš, pa me malo sala oko struka "rušilo" i baš mi je bio bed zbog toga.
otkad treniram, zdravo jedem, bez prevelikih stresova (bar tako nastojim)..osjećam se onako "nabrijano"..
pun sam energije u svim pogledima, ako me kužiš![]()
bude sve ok, ne brini
(ovo ide josippu17)
| Thumbs Up |
neznam dali josp još čita forum al mislim da mogu pomoći.dragi mi je imao isti problem.stvar je u hormonima.točnije u SLOBODNOM testosteronu i shbg.ako ti doktori ne pomognu nabavi si ekstrakt korjena koprive izvana i preporodit ćeš se.evo link http://forum.teretana.net/viewtopic.php ... sc&start=0
| Thumbs Up |
| Received: 2 Given: 0 |
ili se jednostavno sa koprivom po kiti i da vis, kad pocne svrbet kak bus mrdal sve u 16
Bookmarks